Termeni si conditii

Acești termeni și condiții („Acord”) stabilesc termenii și condițiile generale ale utilizării de către dvs. a site-ului web hotelplutitorserano.com („Site-ul web” sau „Serviciul”) și a oricăror produse și servicii conexe (denumite în mod colectiv „Servicii”). Acest Acord este obligatoriu din punct de vedere juridic între dumneavoastră („Utilizator”, „dvs.” sau „al dumneavoastră”) și operatorul acestui site web („Operator”, „noi”, „noi” sau „nostru”). Dacă încheiați acest acord în numele unei companii sau al unei alte entități juridice, declarați că aveți autoritatea de a lega o astfel de entitate la acest acord, caz în care termenii „Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.” se vor referi la o astfel de entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui acord, nu trebuie să acceptați acest acord și nu puteți accesa și utiliza site-ul web și serviciile. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați termenii acestui acord. Recunoașteți că acest Acord este un contract între dvs. și Operator, chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dvs. și guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului și a serviciilor.

Link-uri către alte resurse

Deși site-ul web și serviciile pot fi conectate la alte resurse (cum ar fi site-uri web, aplicații mobile etc.), nu implicăm, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, aprobare sau afiliere cu orice resursă legată, cu excepția cazului în care este specificat în mod specific. aici. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea și nu garantăm ofertele oricărei companii sau persoane sau conținutul resurselor acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul oricărei alte terțe părți. Ar trebui să revizuiți cu atenție declarațiile legale și alte condiții de utilizare a oricărei resurse pe care o accesați printr-un link de pe site. Conectarea dvs. către orice alte resurse din afara site-ului este pe propriul risc.

Modificări și modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest acord sau termenii săi referitori la site-ul web și serviciile în orice moment, la discreția noastră. Când o facem, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța. De asemenea, vă putem notifica în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin informațiile de contact pe care le-ați furnizat.

O versiune actualizată a acestui Acord va intra în vigoare imediat după publicarea Acordului revizuit, dacă nu se specifică altfel. Utilizarea în continuare a site-ului web și a serviciilor după data intrării în vigoare a Acordului revizuit (sau orice alt act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dumneavoastră pentru aceste modificări.

Acceptarea acestor termeni

Confirmați că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, sunteți de acord să fiți legat de acest acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui acord, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați site-ul web și serviciile. Această politică de termeni și condiții a fost creată cu ajutorul generatorului de termeni și condiții la https://www.websitepolicies.com/terms-and-conditions-generator

Contactându-ne

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau reclamații cu privire la acest Acord, vă încurajăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos:

contact@hotelplutitorserano.com

EnglishRomanianSpanish