Restaurant Hotel Plutitor Serano

Aici pregătim cele mai delicioase meniuri cu specific deltaic

Restaurant modern cu o suprafață de 60 mp și o capacitate de 24 de locuri, dispus pe cea de a doua punte a hotelului, vă pune la dispoziție diverse preparate din pește specifice bucătăriei tradiționale lipovenești: borș de pește, știucă umplută, pește prăjit cu mămăliguță și mujdei, crap pe varză, saramură de pește, antreuri cu icre, pește marinat și afumat etc., precum și preparate specifice bucătăriei internaționale.

Borșul de pește preparat la ceaun din cât mai multe specii sau barbeque pe malul canalelor la lumina focului de tabără vor transforma vacanța dumneavoastră în amintiri de neuitat.

Restaurantul este dotat cu sistem audio professional, TV satelit, DVD, laptop cu acces la internet, imprimantă, sistem de ventilație climatronic pentru aspirarea fumului și păstrarea unui mediu ambiental plăcut, instalație de aer condiționat asistată electronic, canapele și scaune din piele, atât pentru un sejur de liniște și relaxare cât și pentru unul în compania colegilor la un team-building admirând de o parte și de alta a bordului peisaje încântătoare.

Barul este dotat cu o diversitate de băuturi răcoritoare și alcoolice, aparat professional pentru gheață, espressor profesional de cafea, vitrină frigorifică pentru păstrarea băuturilor alcoolice setată diferit pentru păstrarea la temperaturi optime de servire a vinului alb, vinului roșu.

Terasa acoperită cu o capacitate de 40 persoane este închisă cu plasă tip rulou împotriva insectelor și dispune de o scenă pentru desfășurarea diverselor programe artistice.

MENIURILE Noastre

Doar câteva dintre delicatesele cu care va vom întâmpina la bordul Hotelului Plutitor Serano!

EnglishRomanianSpanish